6/11 Да развиеш Силен Дух – Джон Бивиър

Намерете сила и цел във вашата пустиня.

Чувствате ли се изгубени по време на труден сезон, чудейки се: “БОЖЕ, КЪДЕ СИ?!”?

Вероятно сте чували Бог да ви говори, но сега Той като че ли мълчи. Може би сте напредвали във вяра, а сега не намирате присъствието Му никъде. Добре дошли в пустинята – мястото между получаването на обещание от Бога и реалното му осъществяване в живота.

Имам и добра новина – това не е безцелна пуста земя. Бог използва пустинята, за да ви подготви и екипира за вашата съдба, ако, разбира се, вие преминете през нея правилно. Противно на това, което повечето хора си мислят, преминаването през този сезон не е просто въпрос на изчакване на Бога. Вие имате своята си част, която да изиграете в търсенето на правилния път през пустинята. Съдбоносна част. И ако не искате да си губите времето, обикаляйки в кръг, важно е да научите каква точно е тя.

В тази отрезвяваща книга, един от най-продаваните автори – Джон Бивиър, ви екипира с ключови библейски истини и дълбоки истории, които да ви помогнат да преминете през своите сухи или трудни сезони, за да влезете във всичко онова, което Бог е приготвил за вас.

КАТЕГОРИЯ:Проповед

Advertisement

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Comment

 

You must be logged in to post a comment.