4JESUS 2017- 13-16 Декември

? Кога? – От 13 до 16 декември (Ухуу, повече време заедно!!)
? Къде? – В Християнски Център София
? Защо? – Защото Бог иска да Го познаваш!

ВХОД СВОБОДЕН!

Кой е този Дейвид?❓

В момента Дейвид е пастор на младежкото служение Go Hard for Christ в Християнски Център „Живо Слово“ (Living Word Christian Center) и същевременно е директор на служението на Бил Уинстън (Bill Winston Ministries) – световно евангелизаторско служение. И двете се намират във Форест парк, Илинойс. Дейвид е служил и на двете позиции повече от 7 години и е посветен на разширяването на Божието царство.

В последната си година в колежа, след като кандидатства в медицински университет с желанието да стане кардиолог, пастор Дейвид чува как Божия глас го призовава в служение, казвайки му „Ти планираш да лекуваш сърца в естественото, но Аз съм те призовал да изцеляваш сърца в духа.“ Когато е на 22 години Дейвид приема призива и започва да следва в университета Орал Робъртс. Докато учи в Тулса, Оклахома, Дейвид среща прекрасната си съпруга Ники и двамата вече имат 4 деца – Джейкъб, Джордан, Джошуа и Лили.

Заедно със съпругата си пастор Дейвид основава младежкото служение Go Hard for Christ (в превод: бъди смел и радикален за Христос) под ръководството на своя баща д-р Бил Уинстън, пастор на Християнски Център „Живо Слово“. Чрез богослужения, събития и медия Go Hard for Christ достига хиляди младежи с трансформиращата сила на Божието Слово. Служението иска да помогне на младежите да открият своето предназначение чрез разкриването на истината на Божието Слово.

Дейвид чувства призива да поучава хората как да живеят победоносно, да ги насърчава във всяка област от ежедневието и да им помогне, насочвайки ги към дадената от Бог съдба!

КАТЕГОРИЯ:Проповед ЕТИКЕТИ:

Advertisement

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Comment

 

You must be logged in to post a comment.