Поздрав за деня на Библията 2022

Приятели,

Няма как да обичаме Господа, ако всяка сутрин ТОЙ не е ПЪРВИЯТ, с Когото разговаряме и това да бъде основата на благословения ни ден!

Не бива да се заблуждаваме, че ходим с вяра в Бога, ако не зачитаме труда на духовните си наставници, които ТОЙ Е ПОСТАВИЛ за наши авторитети и добро!

Според думите на древния учител Киприян от Картаген:
„Ако ЦЪРКВАТА не ни е майка, И БОГ не ни е БАЩА!” Църквата е мястото, където сме обичани, обучаваме се да обичаме и да живеем пълноценно!
Нека кажем заедно с псалмопевеца:
„Зарадвах се, когато ми казаха: ДА ОТИДЕМ В БОЖИЯ ДОМ!”
”Вън от ТЕБ няма ДОБРО за мен!”
„ ВИНАГИ ПОСТАВЯМ ГОСПОД пред себе си!”

Добре дошли в нашия YouTube видео канал. Ако желаете да научите повече за живота и дейността на църквата ни, моля посетете уебсайта ни: http://www.epcvt.org

Тук ще можете да гледате проповеди и беседи от неделните ни богослужения, поднесени от п-р Димитър Митев , както и от различни гост говорители. Хвалението към Бог в неделните дни от 10.00 , които се записват и излъчват, може да ви носи радост и вдъхновение през цялата седмица. Също така можете ситемно да се посветите в задълбочено изучаване на Библията всяка сряда малко по-рано от 19.00. Насърчаваме ви да се абонирате за канала ни, за да не пропуснете най-новите публикации.

п-р Димитър Митев
ЕПЦ Филаделфия
гр.Велико Търново

КАТЕГОРИЯ:Проповед ЕТИКЕТИ:

Advertisement