Радостта тайната на задоволството Селест Уокър

Радостта
Тайната на задоволството

Вашата радост може да бъде пълна.

Сега! Не утре. Не когато станете съвършен християнин, а днес!

Ако не сте изпълнен с радост, значи не се възползвате от всичко, което Небето ви предлага.

Животът ще превърне Селест Уокър в типична домакиня. „Правех всичко по правилния начин. Казвах правилните неща. Приемах правилните длъжности. Молех се с всички правилни молитви. Четях всички правилни книги. Но бях уморена до смърт да живея и да се разочаровам. Беше ми писнало от безкрайните опити и провали. Защото дори когато животът на човек външно изглежда успешен, за него в най-интимен план той може да бъде истински провал.”

Най-накрая през един безрадостен ден в средата на зимата тя извиква към Бога: „Къде си? Защо не подействаш? Покажи ми как вярата в Теб променя обстоятелствата – или вече няма да вярвам!”.

Резултатът: животът й става от лош по-лош! Но установява, че както ароматът на цветето се разпръсква поради петата, която го смазва, така и радостта се разпръсква чрез болката. Израстваме посредством неудобствата. А радостта е емоционалното „гориво” за пътешествие.

Тази книга е учебник за запазване на радостта. Авторката обяснява как да заменим негативния разговор със себе си с позитивен. Как да сведем до минимум убийците на радостта в живота си – раздорите, стреса, разочарованието, нетърпението и липсата на граници. Как да подхранваме жизнерадостта, докато тя се превърне в наша котва и поеме контрол над живота ни.

Можем да преживеем Рая още сега. ЕТО КАК!

Издателство: Нов живот

https://newlife-bg.com/product/209/Radostta-Tajnata-na-zadovolstvoto.html

КАТЕГОРИЯ:Проповед ЕТИКЕТИ:

Advertisement

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Comment

 

You must be logged in to post a comment.